Feestje en skiën

Heb je zin in een sportief of “alleen maar lol” feestje met familie of vrienden? Dat kunnen wij voor je regelen. Gewoon een keer skiën? Dat kan natuurlijk ook.

’n keertje watersporten bij de WSCP?

 

Wil je gewoon een keertje waterskiën of wakeboarden of het eens proberen? Dat kan! Kom langs op een van onze open club uren voor een introductiebeurt en meld je aan de bar. Je krijgt een sta-garantie. Dat wil zeggen dat we garanderen dat je uiteindelijk op de ski’s komt te staan en een rondje hebt geskied. Als het de eerste keer niet lukt, mag je dus terugkomen voor een nieuwe poging zodat uiteindelijk je rondje over het water maakt. Wil je op de banaan (minimaal 3 p)? Dan kan als de banaan al opgeblazen is. Vrijdagavond is onze speciale introducéavond, dan er meer ruimte voor introductie skibeurten. 

 

Wil je een feestje houden?

Dat kan natuurlijk! Je huurt de boot voor minimaal een uur inclusief stuurman (m/v) en gastheer (m/v) en je kan gebruikmaken van het clubgebouw. We hebben een grote gele banaan (6 p), twee tubes of donuts en een kneeboard voor de fun en natuurlijk waterski’s en wakeboards voor het echte waterskiën.
Je kan ongeveer 4 á 5 personen waterskiën in een uur doen. Is de groep groot en/of willen veel mensen skiën, dan heb je meer tijd nodig. Er kunnen 6 personen tegelijk op de banaan. Je kan hiermee dus een aantal ritten doen in een uur.

In principe zijn de groepsmogelijkheden alleen vanaf 18 uur, op maandag- en woensdagavond mogelijk en op zaterdagmiddag en -avond.

Dit is inclusief in de prijs:
– Een wedstrijd waterskiboot (2019)
– Ski’s, wakeboards, de “banaan” en banden (donuts)
– Zwemvesten en soft helm voor op de banaan en banden (verplicht)
– Wetsuits als het koud is.
– Een gezellig clubgebouw met bar en TV
– Warme douches als het op het water fris is geweest
– Bij kinderfeestjes (t/m groep 8): ranja met iets lekkers erbij en verjaardagslingers.
– Gastman/vrouw en stuurpiloot

Lijkt je het wat op langs te komen met een gezelschap? Maak dan gebruik van het formulier hieronder.

Dit is hoe het werkt:

Jij geeft aan wat je wensen zijn via het “Wij willen graag langskomen” formulier, dan kijken wij of er voor dat moment plaats is en proberen we bemensing te regelen (we werken met vrijwilligers).

Als optie kan je ook nog een Doe-het-zelf BBQ aanvragen. De BBQ wordt volledig verzorgt inclusief borden en bestek, je moet alleen zelf je vlees of vis op de barbecue te leggen.

Voor de BBQ is een maximum van 20 deelnemers mogelijk, meer personen in overleg. Er geldt een toeslag per uur geldt indien de BBQ langer duurt dan de huurtijd van de boot.

Er is een Kiosk dichtbij aan het Hoornseplas strand. Daar kan ook patat ed. vandaan gehaald worden.

Wij willen graag langskomen!

Aanmelden groepen

Gegevens contactpersoon

Optie doe-het-zelf barbecue

De barbecue wordt in principe meteen geleverd op de groep starttijd.

 

 

NB. I.v.m. de inkoop moeten de kosten van de barbecue direct bij reservering worden voldaan.

 

Prijzen 2024

 

Prijzen tijdens de open cluburen:

Een introductiebeurt waterskiën of wakeboarden: €30,- 

Banaanvaren: €15,- pp (minimaal 3 personen op de banaan) (indien de banaan opgeblazen beschikbaar is)

Tubes/donuts: €20,- pp (minimaal 2 personen in de 2 donuts)

 

Prijzen voor groepen/feestje buiten cluburen:

Uurprijs huur boot: €175,-.

2 uur huur boot: €325,-

3 uur huur boot: €485,-

Kosten per extra uur clubgebouw gebruik: €30,-/uur (alleen bij huur boot)

We vragen bij een reservering een aanbetaling van €100.

Neem voor andere opties contact op via het formulier op deze pagina.

Er kan op de club worden gepind.

 

Kleine lettertjes

 

Annuleren met restitutie van de aanbetaling is alleen mogelijk tot drie dagen voor de afgesproken datum met opgaaf van reden.
Als de huurder een zeer aannemelijke reden heeft voor annulering binnen 3 dagen voor de activiteit kan restitutie van de aanbetaling plaatsvinden. Dit wordt beslist door het bestuur van de WSCP.
De WSCP is altijd gerechtigd de reservering van de boot eenzijdig op te zeggen. Bij gevaarlijke weersomstandigheden (onweer, windkracht 5+), bij onvoldoende bemensing en bij uitval van de skiboot. Een randvoorwaarde voor de WSCP watersportactiviteit is altijd dat we een stuurman/vrouw én gastheer/vrouw beschikbaar hebben.

We willen jullie er op attent maken dat het deelnemen aan enige vorm van watersport bij de WSCP voor eigen risico is. De WSCP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige materiële of immateriële schade. 

In geval van een annulering waarbij een barbecue is gereserveerd, kan alleen restitutie van de barbecue-kosten worden gegeven als dit uiterlijk een 7 dagen voor aanvang van de activiteit gebeurt.