Lidmaatschap

Ons lidmaatschap

 

Lidmaatschap geldt tot wederopzegging. Opzegging dient schriftelijk te geschieden voor 30 november van het lopende jaar.

Je betaald een lidmaatschap per leeftijdscategorie per kalenderjaar. Daar bovenop komen de skibeurten die je skiet en eventuele extra trainingen.

We onderscheiden skiënde en niet-skiënde leden. Niet-skiënde leden kunnen geen skibeurten kopen, maar ondersteunen de club en/of doen en taak of functie binnen de club. Stuurmensen zijn verplicht niet-skiënd lid te worden. 

Die skibeurten koop je digitaal in ons WSCP-portaal in de vorm van 3, 5- of een 10-beurten die elke keer wanneer je skiet wordt afgevinkt door de stuurman.

Onze consumptiekaarten worden ook digitaal gekocht via ons WSCP-portaal gekocht. Je koop een consumptiekaart waarop door de bardienst het betreffende bedrag wordt ingehouden.

Ook als je wil skiën moet je je (voor)inschrijven via het digitale skibord op het portaal. Zo weet je altijd hoe laat je ongeveer aan de beurt bent en of er nog plek is op een avond.

Je kan ook extra jeugdtrainingen volgen op de zondagochtend. Hiervoor zijn trainers beschikbaar die je het hele jaar training geven. Per jaar zijn er 10 trainingsdagen waarop je elke keer 2 beurten skiet.

Inschrijfformulier lidmaatschap
Ja ik wil graag lid worden en meld me aan! *

Gegevens nieuw lid

Gezinsleden

Tarieven 2024

Lidmaatschap voor skiënde en niet-skiënde leden voor dit jaar:

tot 18 jaar€50,-
18 jaar en ouder€100,-
Skibeurt tot 18 jaar €15,-
Skibeurt 18 jaar en ouder €17,50
Consumptiekaart€20,-
(waarde €25-)

 NB. De tarieven gelden voor de leeftijd op 1 januari