Trainingen

Bij de WSCP bieden we jeugdtrainingen en 18+ trainingen aan. De trainingen worden gegeven door ervaren wedstrijdskiërs.

Extra trainingen

 

Je kan naast je reguliere skibeurten ook nog extra (jeugd)trainingen volgen onder begeleiding van een trainer. Er worden per jaar 12 trainingsmoment ingeroosterd, waarvan je er 10 kan doen. Een trainingsmoment bestaat uit een dubbele skibeurt, die op een trainings-10-kaart worden afgevinkt.

Voor de trainingen wordt een extra bedrag in rekening gebracht.

Jeugdtraining

 

We geven jeugdtraining (tot 18 jaar) in de klassieke onderdelen figurenskiën, slalomskiën en  schansspringen en wakeboarden.
De jeugd traint op zondagochtend/middag. Plezier, passie en sportiviteit staan centraal. Je krijgt persoonlijke begeleiding. Uiteraard moet je een zwemdiploma hebben.

18+ training

 

Naast de jeugdtraining wordt er ook 18+ training gegeven in de klassieke onderdelen figurenskiën, slalomskiën en  schansspringen en wakeboarden.
Deze training vindt plaats op maandagavond. Plezier, passie en sportiviteit staan centraal. Je krijgt persoonlijke begeleiding.

Rookietour

 

Als lid van WSCP kun je meedoen aan de Rookietour. Je legt je prestaties vast en brengt deze tot een steeds hoger niveau. Wie weet kom je in de Nederlandse selectie terecht en word je ooit Nederlands kampioen, Europees kampioen of zelfs Wereldkampioen. Voor de kinderen uit de jeugdtraining is de deelnamen aan de Rookie op de WSCP verplicht. Dat is heel spannend en leuk!