Tarieven

Lidmaatschap 2019

  • Tot 12 jaar                       €100,- per jaar
  • 12>15 jaar                       €130,- per jaar
  • 16>20 jaar                       €155,- per jaar
  • 21 jaar en ouder              €190,- per jaar
  • Gezinslidmaatschap       €310,- per jaar (2 volwassenen wonend op hetzelfde adres, elk extra bijkomend persoon is €14,- extra)

Lidmaatschap is geldig tot wederopzegging. Opzegging dient schriftelijk te geschieden voor 30 november van het lopende jaar.

Wanneer je later in het seizoen lid wordt, betaal je minder contributie. Wel zo logisch.

Om te kunnen skiën moet je een 10-kaart kopen waar je skibeurten door de stuurman op afgetekend worden. Een 10-kaart kost €80,-. Per skibeurt betaal je dus €8,00. Dit is een stuk goedkoper dan een introbeurt. Lid worden is dus een voordeel.

Een nieuw lid krijgt aan het begin van het seizoen 3 gratis skibeurten. Naar mate het seizoen vordert loopt dit evenredig met het contributiebedrag terug naar 2 en 1.

Introductie
Een introductiebeurt kost 30 euro. Hiervoor krijg je 12 minuten instructie met een garantie tot staan. Een introductiebeurt mag maximaal 3 keer per persoon per jaar.

Groepen
Belangrijk voor groepen is te weten dat de boothuur €150,- per uur bedraagt. Om te bedenken hoeveel uur je de boot nodig bent is het handig te weten dat er in een uur 5 personen kunnen waterskiën of wakeboarden. Kies je ervoor om de banaan te gebruiken dat kunnen er 5×6 personen per uur het water op.
Uiteraard wordt er een stuurman/vrouw en een barman/vrouw voor jou geregeld. Daarnaast is het zo dat waterski’s, wakeboards, de banaan, donuts, wetsuits, zwemvesten en een warme douche als afsluiter tot jou beschikking zijn.

Comments are closed.